Pic Classic Universal Plaster * 20 Medium

Pic Classic Universal Plaster * 20 Medium

Lekë 290.00
Title:  
Leukoplast klasik për të gjitha dëmtimet.

20 Leukoplaste 19 X 72mm

Leukoplast me qëndrueshmëri të lartë dhe përmbajtje të klorheksidinës (antibakterial).

Mbron plagën nga rreziku i infektimit, në sajë të spektrit të gjerë të mbrojtjes të siguruar nga klorheksidina.

Elastik, fleksibël dhe i përshtatshëm për lëkura normale.

Vendoseni leukoplastin tek zona e dëmtuar.

Shiko edhe