Pic Delicate Boy * 24 Medium

Pic Delicate Boy * 24 Medium

Lekë 370.00
Title:  
Leukoplast me figura vizatimore për djem.

-

Leukoplast me ngjyra argëtuese, për t'u kujdesur për plagët e të vegjëlve tuaj!

Delicate Boy Plasters janë leukoplaste antibakteriale që përmbajnë klorheksidinë dhe mbrojnë plagën nga rreziku i infektimit.

Komodë, hipoalergjik, të butë, të përshtatshëm edhe për lëkura të ndjeshme dhe delikate.


Vendoseni leukoplastin tek zona e dëmtuar.

Shiko edhe