PIC Dress Fix

Lekë 110.00
Përmasat:  
Fasho klasike pambuku për mbrojtje dhe fiksim.

-

PIC Dress Fix janë fasho me garzë pambuku të buta thithëse.

  • Është një fashë universale e rrethuar, që është e përshtatshme për çdo madhësi plage, falë gamës së gjerë të madhësive të disponueshme.
  • Cilësia e pëlhurës: skajet kundër fërkimit dhe thurja me dy fije i bëjnë ato veçanërisht të forta.

-

Shiko edhe