Pic Family All Purpose Plaster * 20

Pic Family All Purpose Plaster * 20

Lekë 290.00
Title:  
Leukoplast me përmasa të ndryshme, për të gjithë familjen.

-

Family All Purpose Plaster janë leukoplaste antibakteriale që përmbajnë klorheksidinë dhe mbrojnë plagën nga rreziku i infektimit.

Ofrojnë komoditet, janë të papërshkueshme nga uji dhe janë të përshtatshme për lëkura të ndjeshme.

Vendoseni leukoplastin tek zona e dëmtuar.

Shiko edhe