PIC Fast Ice * 2

PIC Fast Ice * 2

Lekë 540.00
Title:  
Një paketë praktike, që përmban akull të menjëhershëm për aplikim kudo dhe kurdo të jetë i nevojshëm për lehtësimin e enjtjes dhe dhimbjes.

2 cop

PIC Fast Ice është një paketë praktike, e disponueshme në pëlhurë jo të endur, që përmban akull të menjëhershëm, që është po aq i përshtatshëm për t'u përdorur në shtëpi sa kur jeni jashtë dhe rreth e rrotull.

  • Çfare efekti ka?
Ju lejon të aplikoni akullin kudo që ju nevojitet, shpejt dhe lehtë. Qëndron i ftohtë për një kohë të gjatë, duke mbajtur një temperaturë prej 0° për rreth 30 minuta.

  • Përse është unik?
Paketa e akullit aktivizohet në vetëm sekonda duke shtypur thjesht pjesën e jashtme të paketës dhe falë efektit të ftohjes së shpejtë, ju mund të reduktoni ndjeshëm ënjtjen dhe dhimbjen në çdo kohë.

  • Në çfarë formati mund ta gjeni?

Ju do të gjeni Fast Ice në një paketë të vetme që përmban 2 pako të disponueshme, secila me përmasa 13,5 cm x 18 cm.

-

Shiko edhe