PIC Flexa Elast

Lekë 110.00
Përmasat:  
Fasho elastike që mbështesin kockat, kyçet, muskujt dhe tendinat pas një traume të vogël.

-

PIC Flexa Elast janë fasho elastike që mbështesin kockat, kyçet, muskujt dhe tendinat pas një traume të vogël.
Ato janë një produkt i përshtatshëm për ndrydhjet, dislokimet, kontuzionet, tendinitet dhe sforcimet.
Ka një gamë shumë të gjerë madhësish për t'iu përshtatur nevojave të veçanta të fiksimit. 

Fashat Flexa Elast janë 4,5 m të gjata dhe të disponueshme në gjerësi të shumta:

  • 7 cm;
  • 10 cm;
  • 12 cm;
  • 15 cm.

-

Shiko edhe