Pic Hot Water Bag

Pic Hot Water Bag

Lekë 1,680.00
Title:  
Borsa me ujë të nxehtë.

-

Pic Hot Water Bag janë borsa të krijuara për të mbajtur ujin e nxehtë në mënyrë të sigurt, ato janë për t'u aplikuar në pikat e dhimbjes në trupin tuaj për t'ju sjellë lehtësim të shpejtë. Terapia e nxehtësisë e lehtë për t'u përdorur, efektive, bëjeni vetë.

  • Ato lehtësojnë dhimbjet e shkaktuara nga tensioni i muskujve dhe qafës, artriti, ngërçet ose dhimbjet e periodave. Kur aplikohen në zonën e dhimbjes, ato relaksojnë indet tuaja në një mënyrë krejtësisht natyrale. Një produkt tradicional i thjeshtë dhe efektiv.
  • Falë konstruksionit të tyre të veçantë, ato janë projektuar për ruajtjen maksimale të nxehtësisë, me një kapak metalik të përforcuar me vidë që eliminon rrjedhjen, kështu që nuk ka rrezik për djegie. 
  • Një sekret i fundit? Sipërfaqja lëshon nxehtësi gradualisht, për lehtësim të vazhdueshëm, që rritet me minutë.

-

Shiko edhe