PIC Ice Bag

PIC Ice Bag

Lekë 1,520.00
Title:  
Borsa akulli për qetësimin e dhimbjes dhe enjtjes.

-

PIC Ice Bag është një qese akulli praktike dhe e qëndrueshme për aplikim të lehtë në zonat e inflamuara ose të dhimbshme të trupit tuaj.

  • Çfarë efekti ka?

Efekti ftohës zgjat më shumë - çanta është bërë nga një material i veçantë komod me dy shtresa që siguron që ajo të mbajë të ftohtin më gjatë. 

  • Çfarë e bën unik?

Avantazhi tjetër i tij është se nuk keni pse të shqetësoheni për rrjedhjet, falë kapakut të papërshkueshëm nga uji dhe mëngës mbrojtëse.

-

Shiko edhe