PIC Ice Spray

Lekë 460.00
Sasia:  
Një spraj akulli, që mund ta përdorni për të trajtuar lëndime, të mëdha apo të vogla.

150 ml, 400 ml

PIC Ice Spray është një spraj akulli që mund ta përdorni për të trajtuar lëndime, të mëdha apo të vogla.

  • Çfarë bën për ju?
Ju ndihmon të reduktoni dhimbjen nga gjendje të ndryshme: mavijosje, tendosje muskulore, ndrydhje, përdredhje, dislokim, fraktura ose tendinit. Spraji vonon shfaqjen e mavijosjeve dhe mbajtjes së lëngjeve dhe zvogëlon shpejt ënjtjen, si dhe bën që dhimbja të largohet më shpejt.
  • Çfarë e bën atë unik?
Veprimi i tij i shpejtë ftohës është gjithmonë në majë të gishtave tuaj. Një spraj i thjeshtë qetëson dhimbjen dhe zvogëlon enjtjen me veprimin e tij freskues të menjëhershëm.
  • Në çfarë formatesh mund ta gjeni?
Ice Spray disponohet në 2 madhësi: 150 ml dhe 400 ml.

-

Shiko edhe