PIC Optisoft Comfort * 10

PIC Optisoft Comfort * 10

Lekë 500.00
Title:  
Garza mbrojtëse për zonën rreth syve.

10 cop

PIC Optisoft Comfort janë veshje sterile të bëra nga pëlhura jo të endura, të dizajnuara nga Pic posaçërisht për sytë tuaj.

  • Çfarë efekti kanë?
Mbrojnë sytë duke kombinuar butësinë me frymëmarrjen. Skajet ngjitëse për një veshje të gatshme për përdorim, që vihet shpejt dhe hiqet lehtë, pothuajse pa dhimbje.
  • Çfarë i bën ato unike?
Ato janë të buta, të trasha dhe shumë absorbuese, duke ofruar përsosmëri të përsosur.

-

Shiko edhe