Pic Protect Silicone Ear Plugs * 6

Pic Protect Silicone Ear Plugs * 6

Lekë 480.00
Title:  
Tapa silikoni për mbrojtjen e veshëve.

Kuti me 6 Tapa

Silicone Protect Eaplugs janë tapa prej silikoni, të cilat përshtaten me formën e veshit dhe qëndrojnë të palëvizshme.

Ato janë krijuar për mbrojtjen e veshëve gjatë kohës që luani sporte ujore ose nëse dëshironi të mbroheni nga zhurmat e jashtme.


Tapat janë të përbëra nga material silikoni, i cili jep rehati dhe qëndrueshmëri.
Marrin formën e veshit dhe përshtaten lehtësisht.

Shiko edhe