PIC Self Fix Bandages

Lekë 330.00
Përmasat:  
Fasho elastike të lehta për t'u fiksuar.

-

PIC Self Fix Bandages janë fasho, që përdoren për të mbajtur garzat dhe mjekimet të palëvizura.

  • Çfarë bëjnë ata për ju?
Mbajnë mjekimet, garzat në vend, por janë gjithashtu ideale për mbështetjen e lehtë të ndrydhjeve dhe kontuzioneve.
  • Çfarë i bën unikë?
Të shpejta dhe të lehta për tu aplikuar dhe hequr, dhe pa mbyllje të veçantë. Ngjitet në vetvete, jo lëkurën apo flokët tuaj.

-

Shiko edhe