PIC Soffix Med Post-Op Plaster * 5

Lekë 520.00
Përmasat:  
Garza post-operatore.

5 copë

PIC Soffix Med Post-Op Plaster është një garzë mbrojtëse, jo e endur për plagët kirurgjikale në shkallë të gjerë, me një shtresë Klorheksidinë antibakteriale, e cila është edhe thithëse dhe shumë absorbuese.

  • Çfarë bën?
Pas një ndërhyrjeje ose qepjeje, ose kur trajtoni plagë të mëdha, një garzë që kombinon prakticitetin, higjienën dhe butësinë është jashtëzakonisht e dobishme. Soffix Med mbron plagën nga rreziku i infeksionit, falë spektrit të gjerë të aktivitetit antibakterial të Klorheksidinës. Kjo garzë postoperative është gjithashtu fleksibël, e butë dhe që lejon lëkurën të marrë frymë, e krijuar për lëkurë të ndjeshme dhe delikate.
  • Çfarë e bën atë unik?
Është jashtëzakonisht e lehtë për t'u hequr. Falë rrjetës kundër ngjitje, ndërrimi i garzave bëhet një veprim i thjeshtë, praktikisht pa dhimbje.

-

Shiko edhe