Pic Tranquil Ear Plugs * 4

Pic Tranquil Ear Plugs * 4

Lekë 280.00
Title:  
Tapa për izolimin e zhurmave dhe mbrojtjen e veshëve nga faktorët mjedisorë.

Kuti me 4 Tapa

Paqe dhe qetësi për veshët tuaj!
Tranquil Ear Plugs janë tapa veshi të përbëra nga material i butë, i cili mbron veshët nga lagështia si dhe nga zhurmat e jashtme që janë të dëmshme për dëgjimin.
Kur vendosen brenda veshit, sigurojnë një shtresë të butë e cila redukton zhurmën e tepërt dhe irrituese.

Konsistenca e tyre e butë përshtatet me formën e veshit, duke i bërë shumë komode dhe të rehatshme.

Tapat mund t'i lani dhe ripërdorni sa herë që dëshironi.

Shiko edhe