Pic Vedoclear Digital Thermometer

Pic Vedoclear Digital Thermometer

Lekë 850.00
Title:  
Termometër dixhital.

-

Çfarë është? 

Vedoclear është një termometër dixhital, i thjeshtë për t’u përdorur dhe i lehtë për t’u lexuar, falë ekranit të tij të madh të krijuar sipas “DLS philosophy”.

Çfarë bën për ju?

Mat temperaturën e trupit tuaj nën sqetull, oralisht ose rektalisht dhe ju tregon rezultatin thjesht dhe shpejt.

Çfarë e bën atë unike?

Ekrani i tij është i madh, i lehtë për t’u lexuar dhe ruan rezultatet e matjes së fundit. Termometri jep një sinjal në fund të matjes kur temperatura është më shumë se 37.8 ° C. Sonda e tij është rezistente ndaj ujit dhe bateritë zgjasin për të paktën 1000 përdorime. 

  • VedoClear vjen në një paketim të përshtatshëm, transparent, i cili bën të mundur ruajtjen e sigurt të tij.

Vendoset nën sqetull për rreth 3 minuta, në gojë ose në mënyrë rektale për rreth 1 minutë.

Ekrani LED i tij është i madh dhe i lehtë për t’u lexuar, kështu që ju mund ta shihni rezultatin shumë shpejt.


Shiko edhe