Pic Vedocolor Thermometer

Pic Vedocolor Thermometer

Lekë 620.00
Ngjyra:  
Termometër dixhital me ngjyra.

-

Çfarë është? 

VedoColor është një termometër dixhital, me majë  të ngushtë, krijuar sipas “DLS philosophy” dhe i projektuar posaçërisht në 4 ngjyra (blu, të verdhë, jeshile, rozë) për ta bërë më argëtuese dhe komforte matjen e temperaturës për fëmijët tuaj. Kjo është arsyeja pse është i përshtatshëm për të gjithë familjen.

Çfarë bën për ju?

Ju ndihmon të kontrolloni lehtë dhe shpejt temperaturën e trupit. Me dizajnin dhe ngjyrat e tij të këndshme, është një termometër që mund ta mbani me vete në çdo kohë, madje edhe me pushime.

Çfarë e bën atë unike?

VedoColor e bën matjen e temperaturës argëtuese dhe të lehtë, madje edhe për të vegjlit që shpesh nuk janë të kënaqur me termometrat standardë. Ekrani LED i tij është i madh dhe i lehtë për t’u lexuar, kështu që ju mund ta shihni rezultatin me një shikim të shpejtë. Është i krijuar nga një material tërësisht hipoalergjik dhe maja e tij nuk ka asnjë material metali. Termometri jep një sinjal në fund të matjes kur temperatura është më shumë se 37.5 C.

  • VEDOCOLOR vjen në një paketim të përshtatshëm, transparent, i cili bën të mundur ruajtjen e sigurt të tij.


VedoColor e bën matjen e temperaturës argëtuese dhe të lehtë, madje edhe për të vegjlit që shpesh nuk janë të kënaqur me termometrat standardë.

Vendoset nën sqetull për rreth 3 minuta, në gojë ose në mënyrë rektale për rreth 60 sekonda.

Ekrani LED i tij është i madh dhe i lehtë për t’u lexuar, kështu që ju mund ta shihni rezultatin me një shikim të shpejtë.


Shiko edhe