Pic VedoEcoplus Mercury Free Clinical Thermometer

Pic VedoEcoplus Mercury Free Clinical Thermometer

Lekë 1,190.00
Title:  

Çfarë është? 

Termometër prej qelqi pa merkur, i cili ka në përmbajtje një përzierje metalesh të lëngëta të indiumit, galiumit dhe kallajit.

Çfarë bën për ju?

Mat temperaturën e trupit tuaj nën sqetull, oralisht ose rektalisht dhe ju tregon rezultatin thjesht dhe shpejt.

Çfarë e bën atë unik?

Lentja e tij zmadhuese e bën të lehtë për të lexuar temperaturën. Është i përbërë nga një ftohës praktik, i cili siguron që rivendosja e termometrit pas matjes mos jetë problem.

  • VedoEcoplus vjen në një paketim të përshtatshëm, transparent, i cili bën të mundur ruajtjen e sigurt të tij.


Vendoset nën sqetull për rreth 3 minuta, në gojë ose në mënyrë rektale për rreth 1 minutë.

Ekrani LED i tij është i madh dhe i lehtë për t’u lexuar, kështu që ju mund ta shihni rezultatin shumë shpejt.Shiko edhe