Profarma Betadine 10% * 100 ML

Profarma Betadine 10% * 100 ML

Lekë 278.00
Title:  
Tretësirë Jodi me veti antiseptike dhe dezinfektuese.

100 ml

Profarma Betadine 10% me substancë aktive, Povidon Jod me veti antiseptike dhe dezinfektuese.

Përdoret për:

  • Dezinfektimin e lëkurës dhe mukozave pas ndërhyrjeve kirurgjikale ose injeksioneve
  • Dezinfektimin e plagëve; parandalimin e kontaminimit mikrobial të plagëve, prerjeve dhe lezioneve të tjera lokale,
  • Trajtimin terapeutik të prerjeve kirurgjikale të infektuara, lezioneve traumatike të infektuara, trajtimit emergjent të gërvishtjeve, ulçerave të infektuara me dermatit ose ulçera, djegie të shkallës të dytë dhe të tretë.
  • Vret mikrobet e dëmshme dhe kontrollon rritjen e tyre, duke parandaluar kështu infeksionet në zonën e prekur.

Aplikojeni produktin me pambuk tek zona e dëmtuar sa herë është e nevojshme.

Shiko edhe