Sendo Economy

Sendo Economy

Lekë 5,100.00
Title:  
Aparat gjysëm elektronik për matjen e presionit të gjakut.

-

Sendo Economy ka saktësi të jashtëzakonshme, besueshmëri afatgjatë dhe përdorshmëri të shkëlqyer me një buton të vetëm. Tani vjen me memorje më të madhe, kështu që mund të ruani deri në 30 matje.
Ju mund të bëni deri në 2000 matje me një bateri.

Çfarë ka në kuti?

  • Pajisja Sendo Economy;
  • Manshetë pa alergjen 22-32 cm;
  • Kuti mbajtëse mbrojtëse;
  • 1 bateri AA;
  • Udhëzime për përdorim në gjuhë të ndryshme.

Aparati është shumë i thjeshtë në përdorim.

Vendoset mansheta rreth krahut dhe shtypet butoni. Pas pak sekondash, do të lexoni rezultatin e shfaqur në ekran.

Numri sipër tregon presionin sistolik (nivelin më të lartë), ndërsa numri poshtë tregon presioni diastolik (nivelin më të ulët).

Aparati përveç matjes së presioni të gjakut, mat gjithashtu edhe rrahjet e zemrës dhe pulsin.


Shiko edhe