Sendo Smart 2

Sendo Smart 2

Lekë 7,180.00
Title:  
Një aparat kompakt elektronik për matjen e presionit të gjakut të kyçin e dorës.

-

Sendo Smart 2 Një aparat kompakt elektronik për matjen e presionit të gjakut të kyçin e dorës.

Aparati elektronik Sendo Smart 2 i prodhuesit japonez Sendo është destinuar për matjen e presionit të gjakut në kushtet e shtëpisë. Ai ka dizajn kompakt, i cili e bën të përshtatshëm për përdorim edhe gjatë udhëtimit.

Gjatë matjes së tensionit, mansheta vendoset në krahun e majtë, 1-2 cm mbi brryl dhe qëndrohet në pozicion ulur.

Pas pak sekondash, lexoni rezultatin e shfaqur në ekran.

Numri sipër tregon presionin sistolik (nivelin më të lartë), ndërsa numri poshtë tregon presioni diastolik (nivelin më të ulët).

Aparati përveç matjes së presioni të gjakut gjithashtu mat edhe rrahjet e zemrës dhe pulsin.


Shiko edhe