Sure Check Cassette Pregnancy Test

Lekë 320.00
Title:  
Test Shtatzënie.

-

Testet Sure Check janë të sakta, të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur në çdo kohë të ditës. 
Testi i shtatzënisë Sure Check është i prodhuar me teknologjinë speciale Colloidal Gold, i cili ofron 99.9 % saktësi që nga dita e parë 

e vonesës së menstruacioneve.

Testi bazohet në zbulimin e hormonit të shtatzënisë HCG në urinë.


Testet Sure Check janë krijuar posaçërisht për të qenë të sakta, të thjeshta dhe të lehta në përdorim!

1-Urinoni në një enë (kontenitor) të pastër plastik, tërhiqni 3-4 pika me pipetë dhe hidhni sasinë e urinës tek indikatori i kasetës.

2- Lexoni rezultatin pas 3 minutash.

Nëse jeni shtatzënë, do të shfaqen dy vija me ngjyrë të kuqe tek indikatori i kasetës. Nëse shfaqet një vijë më e zbehtë se tjetra - kjo prapë tregon një rezultat pozitiv.

Nëse nuk jeni shtatzënë, do të shfaqet një vijë me ngjyrë të kuqe tek indikatori i kasetës.

Shiko edhe