Termometer me Zhivë

Termometer me Zhivë

Lekë 200.00
Title:  
Termometer me Zhivë.

-

Termometer me Zhivë është një termometër klinik prej xhami, i cili ka në përmbajtje të Mërkurit.

  • Paketimi prej xhami bën të mundur që të pastrohet dhe dezifenkohet shumë lehtë duke e bërë atë 100% higjenik
  • I përshtatshëm për persona alergjikë pasi nuk përmban PVC ose nikel
  • 100% i papërshkueshëm nga uji
  • Diapazoni i matjes së temperaturës: 35 ° C - 42.0 ° C

Termometri vendoset nën sqetull për rreth 5 minuta.

Shiko edhe