Thermometer Infrared Pc 868

Lekë 5,000.00
Title:  
Termometër dixhital për matjen e temperaturës në distancë tek njerëzit, kafshët dhe materialet e ndryshme.

-

Termometër shumëfunksional me rreze infra të kuqe që mund të përdoret për të matur temperaturën e njeriut, kafshëve dhe sipërfaqeve të ndryshme. Mat shumë shpejt temperaturën dhe shfaq rezultate të sakta të matjes brenda 1 sekonde.

Shumë funksione: mat temperaturën e trupit të njeriut, temperaturën e kafshëve, temperaturën e sipërfaqeve, temperaturën e lëngjeve, e ujit të banjës së bebave, e qumshtit etj.
I shpejtë dhe i saktë: Matje e saktë e temperaturës brenda 1 sekonde.
Matje pa kontakt: distanca e matjes së temperaturës është 3 - 5 cm duke mos pasur kontak me lëkurën. Kjo e bën që të jetë higjenike dhe e sigurt, duke parandaluar infeksionet e mundshme.
● Ekrani tregon 3 ngjyra të ndryshme të ndriçimit të dritës sipas nivelit të temperaturës, duke ju bërë të ditur menjëherë nëse temperatura është normale, e lartë apo shumë e lartë.

Ngjyrat e dritës së ekranit:

  • E gjelbër (normale): 32-37.4 ˚C
  • Portokalli (e lartë): 37.5-37.9 ˚C
  • E kuqe (shumë e lartë): 38-42.9 ˚C
● Konvertimi ℃ dhe ℉ 

0 - 100  ℃ diapazoni për matjen e temperaturës së sipërfaqeve; 32.0 - 42.9 ℃ diapazoni për matjen e temperaturës së trupit të njeriut; 32.0- 45.0 ℃ diapazoni për matjen e temperaturës së kafshëve.

● Termometri nuk përmban mërkur dhe është i aprovuar nga FDA.

Shumë i lehtë për t’u përdorur!
Aparati mbyllet automatikisht nëse nuk përdoret për 30 sekonda. Vendosni baterinë dhe dëgjoni një klik para se të jeni gati për ta përdorur. Kur është gati për përdorim, klikoni butonin e ndezjes dhe prisni 1-3 sekonda për të lexuar rezultatin në ekran.

Shiko edhe