Vitabiotics Ultra Zinc 15Mg With Copper * 60

Vitabiotics Ultra Zinc 15Mg With Copper * 60

Lekë 900.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë zinku i rëndësishëm për shumë procese metabolike në organizmin tonë.

60 tableta

Zinku është një mineral thelbësor që gjendet në pothuajse çdo qelizë dhe është jetik për procese të shumta në trup.
Zinku stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe maturimin seksual dhe rritjen e imunitetit.

Zinku indikohet në:

  • Funksionimin normal të gjendrës së prostatës.
  • Indikohet për meshkujt që vuajnë nga impotenca, infertiliteti dhe zvogëlimi i numrit të spermatozoideve.
  • Indikohet në të moshuar që kanë probleme me shëndetin mendor.
  • Indikohet për individet që ndjekin dieta të varfëra në nutrient dhe kalori.
  • Personat që i janë nënshtruar një operacioni kohët e fundit, pësuan një dëmtim ose ata me probleme të lëkurës.
  • Indikohet në individet me imunitet të ulur.
Formuluar me kujdes me 1000 μg Bakër. Të dy kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar
Ideale për vegjetarianët ose veganët

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë.

Mos tejkaloni dozën ditore të rekoamnduar.

Shiko edhe