Shilajit Capsules Purified Asphaltum * 60

Shilajit Capsules Purified Asphaltum * 60

Lekë 2,800.00 Lekë 3,500.00
Title:  
Shilajit është një formulë multifunksionale, natyrale (rrëshira e malit të Himalajeve), e cila mbulon një spektër shumë të gjerë problematikash të organizmit.

500 mg

Përfitimet kryesore:

  • Kërkimet e fundit shkencore e kanë cilësuar Shilajit, si përbërësin e nevojshem në parandalimin e sëmundjes së Alzaimerit. Shilajit përdoret gjithashtu si ''ushqyese'' për trurin, përmirëson shëndetin mendor dhe të gjitha problematikat që mund të shfaqen në lidhje me funksionimin normal të tij.
  • 500 mg Shilajit në ditë, sjell një përmirësim të ndjeshëm të parametrave të gjakut. Mungesa e hekurit, përvec shfaqjes së anemisë, ndikon edhe në sindromën e lodhjes së vazhdueshme (CFS), e cila gjen zgjidhje të padiskutueshme prej këtij suplementi që njihet për fuqinë e shtuar që të jep.
  • Zgjidhja më e mirë për rënien e flokëve.
  • Obeziteti lidhet gjithashtu me mungesën e ''fuqisë'' që trupat mbipeshë kanë për t'u stervitur apo për të ndjekur një aktivitet të rregullt sportiv. Shilajit nuk largon kilet e tepërta pasi kjo do të ishte e vështirë për ta besuar, por studimi i publikuar në Journal of Medicinal Food bëri me dije që fuqia maksimale që jep kjo përbërje ofron mbështetje për muskujt dhe kockat duke na bërë më shpejt të adaptueshëm në aktivitetin sportiv dhe si rrjedhoje më energjikë në luftën ndaj obezitetit.
  • Niveli i ulët i testosteronit përkthehet në dëshirë të ulët seksuale dhe fertilitet të ulët. Brenda një cikli 90 ditor, të mjaftueshëm për ciklin e prodhimit të spermatozoideve të rinj, meshkujt që moren Shilajit, klinikisht provuan rritje të nivele të testosteronit.
  • Efekt i fuqishëm antiviral (immunity booster dhe post-covid).
  • Shëndeti i zemrës: Në eksperimentin që ju realizua disa kafsheve, rezultoi se ato që kishin marrë Shilajit, reaguan më imun ndaj dëmtimeve kardiake dhe më të mbrojtur se kafshët që nuk e kishin përdorur.


-Asnjë efekt anësor tek organizmi.

-Lehtësisht i përthithshëm dhe i absorbueshëm prej organizmit.

-Pa gluten dhe laktozë -Pa konservantë

-100% natyral


Mënyra e marrjes: 2 kapsula në ditë (1g), të rekomandueshme gjatë ditës, pasi nga energjia e shtuar mund të ndikojë tek gjumi në darkë.

Shiko edhe