Webber Naturals Collagen 30 Powder * 150 G

Webber Naturals Collagen 30 Powder * 150 G

Lekë 3,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kolagjen, në formë pluhuri.

150 g

Webber Naturals Collagen 30 Powder është një suplement ushqimor kundër plakjes në formë pluhuri, i bazuar në Kolagjenin e Hidrolizuar të Tipit I dhe III shumë të pastruar në dozë të lartë (2500mg).

  • Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhës në trupin tonë. Ka shumë lloje të kolagjenit në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjeni i tipit I dhe III, të cilët garantojnë tonin, elasticitetin dhe rezistencën e lëkurës.
  • Kolagjeni i tipit III është lloji i dytë më i bollshëm i kolagjenit në trupin e njeriut, por është i pari që zvogëlohet me moshën. Prandaj, integrimi i tij është shumë i rëndësishëm për të ndihmuar në rikthimin e elasticitetit të lëkurës.
  • Kolagjeni promovon rigjenerimin e qelizave të lëkurës, si edhe parandalon dhe trajton irritimet. Lufton rrudhat, duke ruajtur në nivelet optimale hidratimin e dermës dhe siguron tonalitetin normal të lëkurës, i cili pëson ndryshime me kalimin e moshës. Gjithashtu redukton dhimbjet e artikulacioneve si pasojë e osteoartritit.


Këshillohet përdorimi i 2.5g pluhuri në ditë, të tretur në ujë ose një pije tjetër.

Shiko edhe