Alkaloid Betadine Ovul * 14

Alkaloid Betadine Ovul * 14

Lekë 350.00
Title:  
Ovula vaginale me veti antiseptike dhe dezinfektuese.

14 ovula

Alkaloid Betadine Ovul përmban 200 mg Povidone-Iodine. 
  • Betadine (povidon-iodin) është dezinfektues dhe me veti antiseptike. Ky vepron kundër bakterieve, kërpudhave, viruseve, protozoarve, dhe sporeve. 
  • Ovulat e Betadine janë të indikuara te infeksioni akut dhe kronik i vaginës (vaginitis) si infeksione të përziera dhe infeksione, jospecifike, mikotike (Candida albicans), në veçanti pas terapisë me antibiotikë ose me steroide dhe te infeksionet me Trichomonas vaginalis.

  • Aplikoni produktin saktësisht sipas rekomandimeve të mjekut tuaj.
  • Mjeku do të përcaktojë dozimin dhe kohëzgjatjen e mjekimit në varësi nga natyra e sëmundjes.
  • Dozimi i rekomanduar është 1 ovul në darkë.
  • Terapia zakonisht zgjat 14 ditë dhe nëse ka nevojë mund të vazhdohet deri në 3 javë.
  • Ovulat Betadine janë të dedikuara vetëm për përdorim vaginal (të jashtëm).