Bioscalin Tricoage 45+ Fiale Anticaduta Antieta * 10

Bioscalin Tricoage 45+ Fiale Anticaduta Antieta * 10

Lekë 5,460.00
Title:  
Ampula kundër rënies së flokëve anti-age.

10 ampula

Ampulat për flokë Bioscalin TricoAGE 45+ janë trajtim ndihmues në veprimin kundër rënies, e cila përmban një përqendrim të trefishtë të lëndës aktive.

 Këto falë teknologjisë ekskluzive me veprim të zgjatur Triactiv.

  • Veprim kundër rënies. Formula e ampulave Bioscalin TricoAGE 45+ përmban BioEquolo, kompleksin e patentuar me ekstrakte të përzgjedhura të , Ajuga Reptans dhe Sojës së fermentuar efektiv në luftimin ndaj rënies dhe dobësimit të flokëve.
  • Veprimi kundër rënies së flokëve forcohet nga prania e Biogenines , kompleks i patentuar që stimulon rrënjën e flokëve, duke zgjatur fazen e rritjes, dhe ka një veprim ushqyes dhe forcues në flokë.
  • Veprimi anti-moshë: Falë ColorCare , një bashkim i Ceramideve (substanca lipidike të ngjashme me ato gjenden në flokë) dhe antioksidanteve, Ampulat Bioscalin TricoAGE  45+  është një trajtim intensiv kundër shenjave të moshës në flokë që:
  • Rigjenerojnë flokët rivendosin barrierën mbrojtëse të flokut.
  • Reduktojnë thinjat duke ndihmuar mbajtjen e ngjyrës natyrale.Aplikoni 1 ampulë çdo 3 ditë. Këshillohet një trajtim për 3 muaj. 

Produkti mund të përdoret në skalp të thatë ose të lagur pas larjes.Shiko edhe