Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 Gr

Lekë 9,200.00
Title:  
Krem anti-rrudhë me efekt lifting për zonën e qafës dhe dekoltesë.

80 Gram

Triple Firming Neck Cream është një krem anti-rrudhë që përdoret për reduktimin e shenjave të dukshme të plakjes në qafë dhe dekolte.
Kombinimi i patentuar me tre përbërës aktivë, të cilët janë provuar klinikisht që ndihmojnë në ndërtimin e matriksit qelizor të lëkurës.

-ProAmino Acidi ndihmon në stimulimin e prodhimit të prokolagjenit në shtresat e thella të lëkurës, NeoCitriati ndihmon në krijimin e kolagjenit të ri dhe NeoGlukosamina ndërton matriksin mbështetës përreth.
Përbërësit aktivë ndihmojnë në zbardhjen dhe në tërheqjen e lëkurës duke i dhënë një pamje sa më të re dhe të qëndrueshme.
-NeoGlucosamine® është gjithashtu një shtresues i butë që ndihmon në zvogëlimin e shfaqjes së pigmentit të pabarabartë dhe njollave të moshës që shpesh shfaqen në dekolte.
Ky krem i fuqishëm është i pasur gjithashtu me Ekstrakte të qelizave bimore të mollës jeshile për të ndihmuar në mbrojtjen e jetëgjatësisë së qelizave thelbësore të lëkurës, të cilat i japin lëkurës tuaj një pamje sa më të re.
Aplikojeni butësisht mbi qafë dhe dekolte dy herë në ditë.

Shiko edhe