Bioscalin Energy Fiale Anticaduta Uomo * 10

Bioscalin Energy Fiale Anticaduta Uomo * 10

Lekë 5,460.00
Title:  
Ampula për rënien e flokëve tek meshkujt.

10 ampula

Bioscalin Energy Fiale Anticaduta Uomo, trajtimi kundër rënies me ampula Bioscalin Energy, specifik për meshkuj, është ideal për personat që duan të zgjidhin problemin e rënies së parakohshme të flokëve dhe të stimulohet dalja e flokëve të rinj për të përmirësuar pamjen si dhe funksionalitetin e fibrës së flokut. është e përshtatshme për të gjithë tipet e flokëve, nuk i yndyros, nuk i ngjesh dhe thahet shpejt.

  • Formula e saj e kombinuar përmban dy komplekset patente ATP-3 dhe AJB-Complex të aftë të furnizojnë me energji dhe të nxisin rritjen e flokëve. 

Efikasiteti i provuar i produktit është i kombinuar me prakticitetin me vetëm një aplikim çdo 3 ditë, e garantuar nga teknologjia me çlirim të zgjatur TRIACTIV-3. Çdo ampulë është formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive.

  • ATP-3 veprim energjizues: është një kompleks ekskluziv bashkim i 3 principeve aktive të njohur për veprim energjizues:  karnitine, kafeinë dhe argininë. Veprimi i tyre sinergjik lejon të furnizojë flokët me energji, i nevojshëm për të mbështetur funksionet vitale. Prania e kafeinës favorizon mikroqarkullimin.
  • AJB-Complex veprim forcues: kombinon ekstraktin e  Ajuga Reptans (bimë që gjendet në Europë) me , Biotinën vitaminë e nevojshme për flokët, i jep fortësi dhe vitalitet.

Aplikoni një ampulë çdo 3 ditë në skalp të thatë ose të lagur. 

Rekomandohet përdorimi për 3 muaj.

Shiko edhe