Alta Natura Deter Day Detergente Intimo Girl * 200 ML

Alta Natura Deter Day Detergente Intimo Girl * 200 ML

Lekë 1,550.00
Title:  
Detergjent intim delikat, për vajzat para moshës së pubertetit.

200 ml

Alta Natura Deter Day Detergente Intimo Girl vjen nga bashkimi i surfaktantëve natyralë me Microbionina ®, një kompleks ekskluziv i "baktereve të mira", patentë e Alta Natura. 

  • Një shkumë e butë pastruese, e aftë për të hidratuar dhe mbrojtur, në pastrimin e përditshëm, zonën delikate intime të vajzave para fazës së pubertetit.

  • Këshillohet përdorimi deri 2 herë në ditë dhe më pas shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe