Avene Trixera * 100 GR

Lekë 900.00
Title:  

Sapun për lëkura të ndjeshme dhe të thata.

100 gr

Sapun fytyre me pH natyral, i cili pastron butësisht dhe ushqen lëkurat e thata dhe të ndjeshme. 

Është i përshtatshëm për higjenën e fytyrës, trupit dhe zonave të tjera të ndjeshme.
Përmban Cold Cream – krem ushqyes, për t’i ofruar butësi dhe komfort lëkurës.
Përbërësit e sapunit Trixera Nutrition Avene janë krijuar posaçërisht për lëkurat e dehidratuara, të cilat irritohen shumë lehtë.
Le një shtresë mbi lëkurë, e cila e mbron atë ndaj agresorëve të jashtëm dhe lehtëson ndjesitë e irritimit.

I përshtatshëm për të gjithë familjen.
Ideal për lëkura shumë të thata dhe të ndjeshme.

Përdoreni çdo ditë për të larë fytyrën dhe trupin.
Përhapeni produktin mbi lëkurë dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm.

Shiko edhe