Bioscalin Energy Uomo Integratore Alimentare * 30

Bioscalin Energy Uomo Integratore Alimentare * 30

Lekë 3,120.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e flokëve tek meshkujt.

30 tableta

Bioscalin Energy Uomo Integratore Alimentare është një suplement ushqimor në tableta i formuluar për flokët e meshkujve kur janë të dobët dhe të brishtë për shkak të ndryshimeve fiziologjike ose çekuilibrave hormonalë.
Indikohet në momentet kur është e dobishme të merrni një suplement për të stimuluar rritjen e flokëve të fortë dhe të fuqishëm.
Për efektivitet më të madh rekomandohet një trajtim i plotë 3-mujor.

Formula:

  • ATP-3: formulim i patentuar i tre përbërësve aktivë - Argininë, Kafeinë dhe Karnitinë - të përfshirë në proceset e metabolizmit të energjisë qelizore.
  • AJB-COMPLEX: kompleks me Ajuga Reptans (bimë evropiane) dhe biotinë, përbërës me një veprim të njohur në flokë. Biotina kontribuon në ruajtjen e flokëve të shëndetshëm
  • Ekstraktet e Shegës dhe Kafesë Jeshile: kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, i cili gjithashtu sulmon flokët.
  • Ubidecarenone, Kreatinë dhe Zink: lëndë ushqyese që kompletojnë formulimin, kontribuojnë në sintezën e proteinave, duke favorizuar ruajtjen e flokëve të shëndetshëm. Zinku, i dobishëm për sintezën e keratinës (përbërës i flokëve), futet në formë liposomike për të qenë më i disponueshëm.

Merrni 1 tabletë në ditë, mundësisht me mëngjes në mëngjes ose vaktin kryesor.

Shiko edhe