Bioscalin Neo Sincro PhysioGenina Integratore Alimentare * 30

Bioscalin Neo Sincro PhysioGenina Integratore Alimentare * 30

Lekë 3,120.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili favorizon mirëqënien e flokëve.

30 tableta

Bioscalin Neo Sincro PhysioGenina Integratore Alimentare është një suplement ushqimor, ideal në rastet kur flokët janë të dobët ose duke rënë, si shkak i stresit, ndryshimit të stinëve, ushqyerjes së çrregullt dhe ekspozimit në diell. 

  • SincroBiogenina është e përbërë mga CronoBiogenina Biotina dhe Zinku, të nevojshëm për mirëmbajtjen e flokëve të shëndetshëm dhe sintezën normale të kreatinës, dhe një kompleks ekskluziv me anti-oksidantë (vitis vinifera, selenium, olea europea) të përzgjedhur për mbrojtjen nga radikalet e lira që dëmtojnë flokët.
  • Ndërkohë, falë teknologjisë inovative R-Plus (mundëson një çlirim gradual të tabletës) të gjithë lëndët aktive arrijnë në zorrë, ku fillojnë të çlirohen gradualisht duke favorizuar një përthithje optimale.

Këshillohet 1 tabletë në mëngjes ose në drekë pas ushqimit.

Shiko edhe