Bioscalin Tricoage 45+ * 30

Bioscalin Tricoage 45+ * 30

Lekë 3,120.00
Title:  
Shtesë ushqimore forcuese dhe rigjallëruese e flokut, për femrat mbi 45 vjeçe.

30 tableta

Bioscalin Tricoage 45+ është shtesë ushqimore për femrat mbi 45 vjeç me efekt forcues dhe gjallërues të flokëve.

Me Biogenina, një formulë e patentuar që përmban Biotin, Bakër dhe Zink.

  • Ndihmon në forcimin e flokëve dhe përshpejton rritjen.
  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe mban të shëndetshëm flokët, thonjtë dhe lëkurën.
  • Bakri gjithashtu ndihmon në kohëzgjatjen e ngjyrës së flokëve.
  • Falë teknologjisë së patentuar R-Plus, një sistem inovativ që mundëson një çlirimin gradual dhe siguron përthithje optimale.
  •  Pa gluten.Doza e rekomanduar, 1 tabletë në ditë merret mundësisht në mëngjes ose me vaktin kryesor.

Shiko edhe