Braderm Micobat Detergent * 200 ML

Braderm Micobat Detergent * 200 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Detergjent intim.

200 ml

Braderm Micobat Detergent është një pastrues intim i indikuar për higjenën e organeve gjenitale të jashtme, që kryen veprim aktiv në rastet e ndryshimit të ekuilibrit të florës mikrobiale të lëkurës. 

Ka një veprim qetësues, mbrojtës dhe ribalancues në mukozën genitale. I dobishëm si ndihmës në trajtimin antifungal dhe antibakterial të zonës intime.

  • Përmban Climbazol, Ciclopirox, Olamine, Klorhexidine, Beta- Glukan pH 4.5, me veprim antibakterial dhe antimykotik, irritime anogenitale, folikulit.

  • Përdoreni 2 herë në ditë për 15 ditë si një detergjent normal. 
  • Lëreni për disa minuta dhe shpëlajeni.