RVB LAB Meso Shape Kit 4 Bandages

RVB LAB Meso Shape Kit 4 Bandages

Lekë 5,250.00 Lekë 7,500.00
Title:  
Seti trajtues intensiv me 3 efekte: anticelulit, modelues dhe tonifikues i trupit.

-

RVB LAB Kit Meso Shape 3 IN 1 Shock Treatment Anti - Cellulite - Modeling - Toning është gjithçka që ju nevojitet për të marrë rezultate të shpejta dhe të qëndrueshme!

BANDAZHET MODELUESE HIPERAKTIVE

  • Trajtim rimodelues me veprim intensiv për kofshët, ijet dhe barkun.
  • Falë teknologjisë inovative NIO_tech, e bazuar në Niosome, të cilat përshpejtojnë fuqishëm transportin e Forskolinës dhe Aescinës, molekulave të pastra me një veprim të fuqishëm lipolitik dhe kullues, favorizon largimin e lëngjeve të tepërta, rimodelon formën e trupit dhe zvogëlon pamjen e lëkurës së portokallit.
  • Është aleati ideal për të lehtësuar indet e rënduara nga mbajtja e ujit, depozitat yndyrore dhe nyjet e celulitit dhe për të pasur forma më të skalitura.
  • E bën lëkurën më të tonifikuar dhe më të lëmuar dhe siluetën më harmonike, që në aplikimin e parë.

Përdorimi:

BANDAZHET MODELUESE HIPERAKTIVE

  1. Rrotulloni fashot duke filluar nga pulpa , duke u ngjitur rreth kofshëve dhe me pas drejt barkut. Pas përfundimit të rrotullimit të fashos në njërën anë vazhdoni duke zbritur dhe rrotulluar fashon në anën tjetër të trupit. Sygjerohet rrotullimi dy here i fashos në të njëjtin vend.
  2. Pas përfundimit të vendosjes të fashos, vishni pantallonat prej qeseje.
  3. Qëndroni me ato përreth 30-60 minuta.
  4. Në fund të kohës të përcaktuar hiqni pantallonat dhe fashon. Serumin e mbetur në lëkurë masazhojeni derisa të përthithet plotësisht.
  5. Këshillohet të mos lahet trupi pas proçedurës të mësipërme.

Shiko edhe