Caffetin menstrual Ibuprofen 200 MG *10

Caffetin menstrual Ibuprofen 200 MG *10

Lekë 104.00
Title:  
Medikament që lehtëson dhimbjet e ciklit menstrual.

200 MG

Caffetin menstrual është i indikuar në trajtimin afatshkurtër të dismenorresë (dhimbjeve menstruale). Përmban Ibuprofen, një bar antiinflamator josteroid sintetik (NSAIDs), i cili vepron si analgjezik përmes inhibimit të prostaglandinave.

Dozimi:

  • Të rriturit dhe adoleshentët e moshës mbi 12 vjeç:  1–2 tableta, çdo 4–6 orë.

Shiko edhe