Nurofen Express 200 MG * 24

Nurofen Express 200 MG * 24

Lekë 550.00
Title:  
Bar analgjezik dhe antiinflamator me veprim të shpejtë.

24 tableta

Tabletat Nurofen Express përmbajnë një formë Ibuprofeni (si natriumi ibuprofen dihidrat) i cili funksionon më shpejt sesa Ibuprofeni standard.

Lehtësim i shpejtë dhe efektiv nga:
• Dhimbje koke;
• Dhimbje dentare;
• Dhimbje periodike;
• Dhimbje muskulare;
• Dhimbje shpine;
• Simptomat e ftohjes dhe gripit;
• Ethe.

Dozimi: Tableta Nurofen Express 200 mg

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Doza fillestare është 1 ose 2 tableta dhe më pas nëse është e nevojshme, 1 ose 2 tableta çdo katër orë me maksimum 6 tableta në një periudhë 24 ore.
  • Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 12 vjeç.
  • Vetëm për administrim oral.
  • Nëse simptomat vazhdojnë për më shumë se 3 ditë ose nëse shfaqen simptoma të reja, ndaloni trajtimin menjëherë dhe konsultohuni me mjekun tuaj.

Shiko edhe