Caffetin Paracetamol / Kafein / Kodein *12

Caffetin Paracetamol / Kafein / Kodein *12

Lekë 124.00
Title:  
Bar me veprim analgjezik, për të trajtuar dhimbje të ndryshme.

250 MG/ 50 MG/ 10 MG

Caffetin është një bar i kombinuar me veprim analgjezik. Ajo mund të përdoret për trajtimin e dhimbjeve të ndryshme si: dhimbje koke, dhimbjet e dhëmbit, migrena, neuralgjia, ishialgjia, dhimbjet postoperative, dhimbjet posttraumatike dhe dhimbjet menstruale.

Dozimi:

Të rriturit dhe fëmijet mbi 16 vjeç: 1-2 tableta, 3 herë në ditë. Doza maksimale ditore është 6 tableta.

Fëmijët 12-16 vjeç: 1/2 - 1 tabletë, max 3 herë në ditë.

Shiko edhe