Solgar Chelated Zinc 22 MG * 100

Solgar Chelated Zinc 22 MG * 100

Lekë 2,279.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë zinku,mineral i rëndësishëm për mirëqenien e organizmit.

100 tableta 22 mg

Zinku është nje element thelbësor për shumë nga funksionet kryesore të trupit tonë .
Një mineral dhe antioksidant i rëndësishëm që luan një rol të madh në mbështetjen e shëndetit dhe mirëqenies.

Zinku ndihmon në:

  • Ritjen e sistemit imunitar.
  • Përmirësimin e lëkures dhe flokëve.
  • Përmirësimin e shikimit dhe rregullimin e shijes.
  • Funksionimin normale të skeletit, sistemit endokrin dhe sistemit riprodhues.

Doza e rekomanduar është1 tabletë në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe