Childs Farm Baby Wash Unfragranced * 250 ML

Childs Farm Baby Wash Unfragranced * 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo për flokët dhe trupin pa aromë për fëmijë.

250 ml

Shampo flokësh dhe trupi e lehtë dhe pa aromë për fëmijë, me vaj hidratues Argani. 

  • I përshtatshëm për të porsalindurit dhe foshnjat me lëkurë të ndjeshme dhe me lëkurë të prirur ndaj ekzemës.


Të aplikohet një sasi në të gjithë flokët dhe trupin, më pas shpëlajeni.

Shiko edhe