Colinox Gocce * 20 ML

Colinox Gocce * 20 ML

Lekë 1,450.00
Title:  
Shtesë ushqimore bazuar në bime si Pasiflora, Finoku dhe Anise për lëvizshmëri të rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave tek bebet dhe fëmijët.

20 ml

Colinox Gocce është shtesë ushqimore bazuar në bimë si Pasiflora, Finoku dhe Anise për lëvizshmëri të rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave tek bebet dhe fëmijët.

  • Kamomili kontribuon në funksionimin e rregullt të sistemit tretës.
  • Bliri ndihmon në relaksim.
  • Vitamina B6 për funksionimin normal të sistemit imunitar.

Doza e rekomanduar është 20 pika (rreth 1 ml) deri 3 herë në ditë. 

Mund të shoqërohet me ujë ose qumësht. 

Të ruhet në temperaturë ambienti (15-25°C)

Shiko edhe