Curaprox Baby Duo Toothbrush

Lekë 1,230.00
Ngjyra:  
Set furçash dhëmbësh për fëmijë.

-

Curaprox Baby Duo Toothbrush

  • Më në fund fëmijët e vegjël dhe bebat mund te gëzohen duke pasur dhëmbe të pastër sapo dhëmbët e parë dalin.
  • Duke përdorur fijet CUREN® më të vegjëlve u sigurohet një eksperiencë pastruese delikate dhe efikase pa dëmtuar mukozën orale. 
  • Kjo furcë është projektuar në bashkëpunim me Prof. Dr. med. dent. Adrian Lussi dhe Dr. med. dent. Nadia-Marina Kellerhoff në Universitetin e Bernës.
  • E disponueshme në dy ngjyra: rozë dhe blu.

-

Shiko edhe