Durex Cheeky Cherry * 50 ML

Durex Cheeky Cherry * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Xhel me bazë ujore që përdoret për lubrifikim e zonës intime.

100 ml

Durex Cheeky Cherry është një lubrifikant i lehtë me bazë uji i krijuar për t'ju ndihmuar ju dhe partnerin tuaj gjatë përvojave seksuale.

  • Përdorni disa pika për të rritur hidratimin gjatë marrëdhënieve seksuale dhe për të lehtësuar çdo thatësi apo shqetësim vaginal.
  • Formula është e tretshme në ujë dhe pa ngjyra, jo e yndyrshme dhe e butë për trupin.
  • Mund ta përdorni gjatë aktivitetit seksual.

Të aplikohet lokalisht në zonat intime.

Shiko edhe