ESI Bio Collagenix * 120

ESI Bio Collagenix * 120

Lekë 2,900.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kolagjen.

120 tableta

ESI Bio Collagenix është një suplement ushqimor kundër plakjes në tableta i bazuar në Kolagjenin Detar të Hidrolizuar të Tipit I dhe III shumë të pastruar në dozë të lartë (1000 mg/tabletë).

  • Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhës në trupin tonë. Ka shumë lloje të kolagjenit në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjeni i tipit I dhe III, të cilët garantojnë tonin, elasticitetin dhe rezistencën e lëkurës.
  • Kolagjeni i tipit III është lloji i dytë më i bollshëm i kolagjenit në trupin e njeriut, por është i pari që zvogëlohet me moshën. Prandaj, integrimi i tij është shumë i rëndësishëm për të ndihmuar në rikthimin e elasticitetit të lëkurës.
  • Kolagjeni promovon rigjenerimin e qelizave të lëkurës, si edhe parandalon dhe trajton irritimet. Lufton rrudhat, duke ruajtur në nivelet optimale hidratimin e dermës dhe siguron tonalitetin normal të lëkurës, i cili pëson ndryshime me kalimin e moshës.

Rekomandohet të merren 2-4 tableta gjatë gjithë ditës, të shoqëruara me shumë ujë.

Shiko edhe