Valens Collagen Premium * 300 ML

Valens Collagen Premium * 300 ML

Lekë 4,500.00
Title:  
Suplement me përmbajtje Kolagjeni, Koenzimë Q10, Vitamina, për shkëlqimin e menjëhershëm të lëkurës, flokëve dhe thonjve.

300 ml

Valens Collagen Premium siguron:

  • Aktivitet antioksidant të fuqishëm; 
  • Redukton dukshëm dhe në mënyrë të menjëhershme rrudhat;
  • Përmirëson hidratimin e lëkurës;
  • I jep lëmueshmëri dhe tonifikim të shpejtë lëkurës;
  • Ushqen kockat, kërcet dhe artikulacionet.

Përbërësit kryesorë:

  • 4000 mg Kolagjen Peptan i Hidrolizuar (i ndarë në grimca shumë të vogla) të një cilësie të lartë të kombinuar me 50 mg Koenzimë Q10, enzimë me efikasitet dhe përthithje shumë të lartë.Të dy përbërësit janë provuar klinikisht për rezultatin e tyre absolut në reduktimin e rrudhave, tonifikimin dhe lëmueshmërinë e lëkurës.
  • Peptan përmban 16 aminoacide të cilat janë pararendëse të proteinave. Glycina, Prolina, Hydroksiprolina përbëjnë 50% të peptanit total, të cilat janë pjesë natyrale e lëkurës, kockave, kërceve, artikulacioneve.
  • Preparati përmban Vitaminë A dhe Biotinë, të cilat gjithashtu ndihmojnë në mirëmbajtjen e lëkurës, si dhe Selenium, i cili luan rol të rëndësishëm në cilësinë e flokëve dhe thonjve. 
  • Vitamina C, Zinku dhe Selenium luajnë një rol shumë të rëndësishëm në mbrojtjen e qelizës nga stresi oksidativ.


Doza e rekomanduar është 15 ml në darkë, para gjumit.

Shiko edhe