ESI Bio Collagenix Powder * 120 G

ESI Bio Collagenix Powder * 120 G

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë kolagjeni, në formë pluhuri.

120 g

ESI Bio Collagenix Powder është një suplement ushqimor kundër plakjes në formë pluhuri, i bazuar në Kolagjenin Detar të Hidrolizuar të Tipit I dhe III shumë të pastruar në dozë të lartë.

  • Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhës në trupin tonë. Ka shumë lloje të kolagjenit në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjeni i tipit I dhe III, të cilët garantojnë tonin, elasticitetin dhe rezistencën e lëkurës.
  • Kolagjeni i tipit III është lloji i dytë më i bollshëm i kolagjenit në trupin e njeriut, por është i pari që zvogëlohet me moshën. Prandaj, integrimi i tij është shumë i rëndësishëm për të ndihmuar në rikthimin e elasticitetit të lëkurës.

Këshillohet të merret 1 lugë e gjysëm pluhur, të tretura në një gotë ujë (150 ml) në mbrëmje, para gjumit.

Shiko edhe