HealthAid Hair-Vit * 30

Lekë 2,800.00
Sasia:  
Suplement ushqimor për flokë të fortë, të hollë dhe me shkëlqim.

30 Tableta/ 90 Tableta

Kapsulat Hair-vit janë formuluar specifikisht për të siguruar lëndë ushqyese jetike që janë të nevojshme për formimin e flokëve të shëndetshëm.
Të pasura me Vitamina të grupit B dhe Aminoacide, ndihmojnë në pasurimin e strukturës, volumit dhe ngjyrës së flokëve.
Kapsulat janë kujdesi optimal për flokë të fortë, të shëndetshëm dhe me shkëlqim.

Health Aid Hair-vit mund të jenë të domosdoshme për:
-Personat që nuk kanë flokë të shëndetshëm si pasojë e një diete të dobët ushqimore.
-Personat që janë duke kaluar ose kanë kaluar një periudhë stresi.
-Personat që kanë rrënie të flokëve.
-Femrat që kanë kaluar shtatzëninë ose menopauzën dhe meshkujt që pësojnë ndryshime hormonale me moshën.
-Personat që janë të ekspozuar ndaj ndotjeve të mëdha.
Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç është një kapsulë në mëngjes, pas ushqimit.
E përshtatshme për meshkuj dhe femra.
Mos e tejkaloni dozën ditore pa u konsultuar me personelin mjekësor.

Shiko edhe