HealthAid Vitamin A 5000 IU *100

HealthAid Vitamin A 5000 IU *100

Lekë 2,079.00
Title:  
Suplement me vitaminë A e cila ndihmon në ruajtjen e shikimit, lëkurës dhe mukozave normale.

100 kapsula

Vitamina A kontribuon në ruajtjen e shikimit, lëkurës dhe mukozave normale.

  • Kontribuon në metabolizmin normal të hekurit dhe funksionimin normal të sistemit imunitar. Është gjithashtu e rëndësishme në procesin e specializimit të qelizave.
  • Vitamina A rrit imunitetin, mund të ndihmojë në reduktimin e shfaqjes së verbërisë së natës dhe është efektive kundër çrregullimeve të lëkurës.
  • Vitamina A është e rëndësishme në formimin e kockave dhe dhëmbëve dhe gjithashtu mbron nga të ftohtit dhe infeksionet.
  • Vitamina A vepron si një antioksidant dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidativ.Doza e rekomanduar është për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 kapsulë në ditë. Të rriturit mund të marrin deri në 2 kapsula në ditë nëse kërkohet.

Shiko edhe